Sobre nosaltres Amb l’experiència
d’una llarga trajectòria,
i el compromís
amb els nous temps

Història

Tot i que Sanvil es va fundar oficialment el 2005, un dels seus fundadors, ja portava una llarga i extensa trajectòria professional en el sector de les instal·lacions d’electricitat i fontaneria des del 1973, i climatització des del 1990.
Sanvil neix, doncs, el 2005 amb una primera línia de servei, la climatització.

Ben aviat, però, el 2007 incorporen els serveis d’instal.lació d’electricitat, fontaneria i a primers de 2010 ja estan en disposició d’oferir serveis de reforma / rehabilitació de cases, establiments i edificis (públics i privats).

El 2019 s’incorpora a la línia de serveis, l’eficiència energètica, convertint-se d’aquesta manera, en una empresa experta i de renom en el sector de la construcció.

Missió

Aconseguir, a partir dels seus serveis d’enginyeria i construcció un alt nivell d’excel·lència i equilibri entre l’execució rigorosa del projecte, la qualitat i el benestar i confort de les persones a l’hora d’usar els espais on s’ha intervingut.

Valors

Els valors que millors ens defineixen són: confiança, seguretat, proximitat, rigor, professionalitat, igualtat, compromís, enginy, alta capacitat de resolució, flexibilitat i gran estima per la professió.

Visió

Assolir una posició de referència com a constructora en edificació pública i privada. Seguir oferint propostes d’alta qualitat a partir dels serveis d’enginyeria i construcció, focalitzant-nos en les persones, la qualitat i el rigor.

Mantenir la confiança i prestigi que els nostres clients i clientes ens han atorgat i que ens ha permès créixer dia a dia com a companyia.

Contacta amb nosaltres i resolt els teus dubtes

 
    He llegit les condicions i accepto els termes d'ús.