Habitatge d’alt standing

Habitatge d’alt standing

Habitatge d’alt standing 598 800 Sanvil

En aquest projecte de construcció d’un nou habitatge d’alt standing, Sanvil va assumir els treballs de totes les instal.lacions complementàries. Des de les canalitzacions exteriors i interiors d’aigua, calefacció, refrigeració, ventilació, electricitat, fins a acabats de decoració, il.luminació i domòtica. Coordinant-nos amb l’empresa d’arquitectura i constructora actuem per fases segons avançava l’obra per a anar integrant les nostres instal.lacions. 

Segons avançava l’estructura, interveníem amb les nostres parts del projecte en diverses àrees simultàniament. Per exemple, amb la instal.lació d’energia solar-tèrmica en la teulada, els conductes fins a la sala de calderes, i la integració amb el sistema de calefacció i sòl radiant de diverses zones. O amb el sistema elèctric, amb una sala tècnica amb el quadre central, connectada a diversos subsistemes repartits per l’habitatge i les conduccions fins cadascun dels punts de llum, interruptors i preses elèctriques. 

En coordinació amb l’empresa d’interiorisme, instal.lem aixeteria, lluminàries, punts de llum, interruptors i altres complements que mes s’integraven amb l’estètica de cada àrea.